Концерт на Scorpions в Букурещ

 
Маршрут: София-Букурещ-София
1 ден
транспорт: Автобус
цена от: 75 лв.


РЕЗЕРВИРАЙ







Rock your life


With


Scorpions

 

12.06.2018

ЦЕНА: от 75 лв.

 

Вятърът на промяната отново задуха и този път е към Букурещ. Той ще отвее дългото време прекарано в трепетно очакване на нов концерт на легендите Scorpions, защото Ангелите вече ни го изпратиха.

Ние от Doors Travel, заедно с други фенове на Scorpions.. или казано на Scorpions-ки – Ти и Аз – ще имаме удоволствието да отпътуваме в 07:00 ч. от стадион „Васил Левски и да продължим към Букурещ, всички знаем защо! Пристигаме в Букурещ около 14:00 ч. и ще разполагаме със свободно време за по бира преди концерта. Когато моментът настъпи, малко преди 17:00 ч., всички фенове на тази уникална група, ще закрачим с трепет в гърдите към заветната Рок зона – зала Romexpo, за да я превърнем в Зоологическата градина, която заслужава да бъде, когато там забиват Scorpinos! „От всяка пора на телата ни струеше жар за живот, която се просмукваше и в творчеството ни – Факт. И така месец след месец, година след година“ споделя емблематичният и гениален ритъм китарист и основател на групата – Рудолф Шенкер – в книгата си. Тази жар за живот ще изпитаме лично с вратовете и душите си, поднесена ни в двучасово емоционално шоу, което само ние, благословените фенове на праведната музика, ще имаме удоволствието да изживеем! Те ще ни Отвеят като ураган с песни, като Going Out With a Bang, Make It Real, The Zoo, We Built This House, Wind Of Change, Tease Me Please Me, Blackout, Big City Nights, Still Loving You и разбира се Rock You Like a Hurricane... иначе няма да са те J

Когато шоуто приключи, докато се разхождаме под Светлините на големия град, ще знаем, че сме преживяли още два знаменателни часа от живота си, но и ще знаем, че въпреки края на концерта – Най-доброто тепърва предстои!

 

Както знаем, всичко хубаво си има край и един час след биса, всички ще сме в автобуса и ще отпътуваме за България, докоснати отново от музиката и магията на Scorpions. Пристигаме в София рано сутринта.

В следващите дни само спомените и леката приятна болка някъде там, под дългата коса, ще ни напомнят за страхотното рок изживяване.

Докато те продължават да правят концерти, ние като истински фенове ще продължаваме да ги следваме Винаги някъде... и навсякъде!

Разтърси живота си с този паметен концерт на Scorpiоns!

3, 2, 1... are you ready to rock?!?

 

КУПОНЪТ ОТНОВО Е В БУКУРЕЩ

12.06.2018

 

НИЕ, ФЕНОВЕТЕ НА Scorpions, ЩЕ СИ ДОСТАВИМ КУПОН С МЕТЪЛ АВТОБУС,КИТАРИ И НЕВЕРОЯТНИ ЕМОЦИИ, КОИТО ЩЕ НИ ОСИГУРЯТ ТЕЗИ ЖИВИ ЛЕГЕНДИ!

 

Цената включва:

  • Транспорт с луксозен туристически автобус;
  • Медицинска застраховка;
  • Водач от агенцията.

 

Цената не включва:

  • Билет за концерта;
  • Разходи от личен характер.

Други:

  • Няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаване на Р Румъния;
  • Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията – 30 човека;
  • Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи – 4 дни преди началната дата;
  • Необходими документи – лична карта или задграничен паспорт, и копие от документа с който ще се пътува (деца до 18 г., пътуващи с един от родителите трябва да имат нотариално заверена декларация със съгласието на другия родител и задължително задграничен паспорт);
  • Начин на плащане – депозит 30% от пакетната цена и доплащане до 100% до 10 работни дни преди отпътуване.