Концерт на Black Sabbath в Будапеща

 
Маршрут: София - Будапеща - София
3 дни / 2 нощувки
транспорт: Автобус
цена от: 219 лв.


РЕЗЕРВИРАЙ





Концерт на Black Sabbath в Будапеща - Първият концерт от прощалното турне на Black Sabbath - The End - е в Будапеща и се очертава да бъде едно от топ музикалните събития на годината. Ние от Doors Travel ви предлагаме едно незабравимо преживяване на една от най-обичаните групи за всички времена - Black Sabbath. Насладете му се с луксозен автобус, изпитан хотел, екскурзоводско обслужване на български език, водачи живеещи с религията на рока и разбира се - незабравимите емоции и спомени, които ще ни бъдат доставени лично от Ози, Тони и Гийзър или с две думи - Black Sabbath! Вижте, чуйте и усетете този концерт на Black Sabbath в Будапеща, така както трябва, защото ние предлагаме изживяване и емоции! \m/ Резервирайте сега! .. и нека бъде РОК! \m/






3 дни / 2 нощувки

31.05.2016 – 02.06.2016


ЦЕНА: от 219 лв.*

* Краен срок за записване – 13.05.2016 г.


Всеки ден от живота ми е бил събитие!” - Следващото е в Будапеща!

Независимо, че турнето, което е с името „The End“ е обявено от групата, като прощално, ние Ви каним на едно невероятно музикално приключение с първата дата от прощалното Европейско турне на Black Sabbath – в Будапеща!

Това е началото на края.

Всичко започна преди около пет десетилетия с гръмотевица, далечен звън на камбана и след това чудовишен риф, който разтърси земята. Най-тежкият рок звук чуван някога.В този момент се роди хеви метълът, създаден от млада група, почти тийнейджъри, от Бирмингам, Англия на име Black Sabbath.

Ози от настройчик на автомобилни клаксони до един от най-обичаните (а за някои и най-обичания) вокалист и рок идол на всички времена. Може някога шефът му да му е казал изчезвай и никога не се връщай, но ние ще го викаме отново и отново на бис, докато го държат краката и гласа, разбира се!!! Нали?!?

На рождения ден на Елтън Джон от едната ми страна беше Пол, от другата Стинг, а отсреща Елтън. Имах чувството, че съм умрял и съм в рая на рок звездите...“. Doors Travel ви предоставя възможност, да изпитате това чувство, при това съвсем на живо, както в пряк, така и в преносен смисъл, като пред Вас на сцената ще бъдат Ози, Тони и Гийзър.

Black Sabbath, ще имат грижата да ни вдигнат адреналина, да ни държат във въздуха и накрая да ни изстрелят в орбита.. та и отвъд!

След концерта, ще пийнем по бира, ще отпътуваме за родината и ще запечатаме в съзнанието си един изключително ярък и знаменателен миг от живота си, при това – завинаги!


КУПОНЪТ ТОЗИ ПЪТ Е В БУДАПЕЩА

на 01.06.2016 г.


Това е началото на края.

Сега се свършва, финалното турне на най-великата метъл група на всички времена - BLACK SABBATH затварят финалната глава от финалния том на невероятната история на BLACK SABBATH.

Но ние феновете на хеви метъл и прекрасната рок група ще бъдем част от това турне, макар и обявен като финално за нас ще бъде началото и ще продължи то да живее в сърцата ни, тъй като обичта към любимата ни група е вечна!

Това е началото на края.

Аз ще бъда там, а ти?



1 ДЕН София - Будапеща

Отпътуване от София в 06:00 ч. от стадион Васил Левски за Будапеща. Транзитно преминаване през Сърбия. Вечерта пристигане в Будапеща. Настаняване в хотел Flamenco 3+* / Budapest 3+* в Будапеща. По желание, вечеря (30 лв.). Нощувка.

2 ДЕНБудапеща

Закуска. По желание, панорамна обиколка на Будапеща с местен екскурзовод на български език (15 лв.) – мостовете на р. Дунав, Парламента, Площада на героите, Рибарските кули, Двореца, паметниците на Св. Ищван и Св. Троица, Катедралата Св. Матияш, Хълма и паметника на Св. Гелерт. Пешеходна разходка по най-красивата улица на Будапеща – Ваци. По желание, разходка с корабче по р. Дунав (30 лв.) (при благоприятни атмосферни условия). Свободно време за почивка, разходка или посещение на Музея на Марципана. Трансфер до зала Papp László Budapest Sportaréna, за да се потопим в атмосферата на грандиозния концерт на Black Sabbath. Купон, наслада, годишнина и незбравима нощ, заради които ние, феновете, ще пропътуваме разстоянието от всяка една точка по света! Трансфер до хотела. Нощувка - който иска (и може), може и да спи след концерта!

3 ДЕНБудапеща - София

В 10:00 ч. късна закуска. Свободно време. В 12:00 ч. тръгваме обратно от Будапеща за София, след като сме записали имената си, макар и не със златни букви в историята на рока!


Изживейте го с Doors Travel!



Цената включва:

  • Транспорт с луксозен туристически автобус;
  • Всички пътни и гранични такси;
  • 2 нощувки със закуски в хотел Flamenco 3+* или хотел Budapest 3+* (или подобен) в Будапеща;
  • Трансфер хотел - Papp László Budapest Sportaréna - хотел;
  • Купон;
  • Приятели;
  • Медицинска застраховка с асистънс за лица до 65 години;
  • Водач от Doors Travel.


Цената не включва:

  • Допълнителни екскурзии;
  • Билет за концерта – http://www.ticketpro.hu/jnp/en/konnyuzene/1695210-black-sabbath.html;
  • Входна такса за Музея на Марципана 2 EUR на човек;
  • Входни такси и билети за други музеи, обекти и прояви, посещавани по желание и градски транспорт;
  • Медицинска застраховка с асистънс за лица над 65 години 5 лв.;
  • Разходи от личен характер.


Доплащане:

  • Панорамна обиколка на Будапеща с местен екскурзовод на български език (при минимум 15 туристи) 15 лв. на човек;
  • Разходка с корабче по р. Дунав (при минимум 20 туристи) 30 лв. на човек;
  • Вечеря (при минимум 20 туристи) 30 лв. на човек;
  • Супериор стая 12 лв. на човек;
  • Единична стая 70 лв.;


Други:

  • Краен срок за записване – 13.05.2016 г.;
  • Няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаване на Р Унгария;
  • Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията – 35 човека;
  • Срок за уведомление при недостигнат минимален брой пътуващи – 7 дни преди датата на тръгване;
  • Необходими документи – лична карта или задграничен паспорт, и копие от документа с който ще се пътува (деца до 18 г., пътуващи с един от родителите трябва да имат нотариално заверена декларация със съгласието на другия родител и задължително задграничен паспорт);
  • Начин на плащане – депозит 50% от пакетната цена и доплащане до 100% не по-късно от 14 работни дни преди датата на отпътуване.


Забележка: Цитатите са от книгата ”Аз съм Ози” – Ози Озбърн и Крис Еърс.



НАСЛАДЕТЕ СЕ НА ВАШИЯ КОНЦЕРТ НА BLACK SABBATH В БУДАПЕЩА С ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ DOORS TRAVEL!